Screenshot Vacaturebank

Ken jij de gratis KNLTB Vacaturebank al?

Op veel tennis- en padelverenigingen is de leraar de spil van de vereniging. Omdat ze zo’n belangrijke rol spelen, vindt de KNLTB het belangrijk dat leraren een goede arbeidspositie hebben. Daarom is de KNLTB Vacaturebank ontwikkeld, een gratis platform waar vraag en aanbod voor tennis- en padelleraren bij elkaar komen. Zowel leraren als verenigingen en tennisscholen kunnen hier geheel gratis gebruik van maken.

In de KNLTB Vacaturebank vindt je een overzicht van vacatures waarop je als leraar kunt reageren. Daarnaast biedt de vacaturebank je ook de mogelijkheid om jezelf als leraar naar de buitenwereld te presenteren met een persoonlijk profiel. Elke tennis- en/of padelleraar met een geldige licentie kan gratis een profiel aanmaken met zijn of haar opleidingsniveau, werkervaring, specialismen, enzovoorts. Zo kun je als leraar snel en gemakkelijk op zoek naar een vacature bij jou in de buurt, maar ook kunnen verenigingen jou benaderen als ze denken dat jij de ideale kandidaat bent.

Dus op zoek naar een vereniging of tennisschool om training te geven? Maak snel een profiel aan in de KNLTB Vacaturebank en ga direct aan de slag!