Digitale Week

Digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek groot succes

Van zondag 28 juni t/m zaterdag 4 juli vond de ‘digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek' plaats. Een prachtige week met ruim 500 deelnemers, 31 sprekers (waarvan 10 internationaal) en 33 verschillende sessies. Uiteraard betekent dit ook dat jullie Ruben een mooie uitdaging hebben bezorgd, binnenkort stapt hij op de fiets vanuit Mechelen naar Amstelveen. Wij houden jullie hiervan uiteraard op de hoogte.

De presentaties en de webinars zijn terug te kijken in de categorie 'Digitale Week' in deze KNLTB Leraren App. De sessies zijn ook beschikbaar voor leraren die zich niet hebben ingeschreven voor deze week.

De TennisDirect code ontvangen de deelnemers een dezer dagen in hun e-mail.

**Feedback**
Heb je nog feedback voor ons op deze week? Laat het ons vooral weten via de KNLTB Leraren App.