Trainerscongres 2019

KNLTB Trainerscongres verplaatst naar voorjaar 2021

Het KNLTB Trainerscongres was de afgelopen jaren met vrijwel elke editie ronde de 1.200 bezoekers, een groot succes. Vorig jaar werd in het congrescentrum in Nieuwegein voor demonstraties zelfs een heuse tennisbaan aangelegd. Er komt dan ook zeker een nieuwe editie, maar die zal niet meer dit jaar plaatsvinden.

Vanwege de coronacrisis is onduidelijk wat in de tweede helft van 2020 nog aan evenementen georganiseerd kan worden. Daarom is besloten het Trainerscongres onder voorbehoud te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om de gemiste PO-punten van het congres, op andere manieren op te vangen. Via de cursuszoeker vind je een groot aanbod online cursussen. Bovendien is er goede hoop dat later dit jaar ook regionale bijeenkomsten weer mogelijk zijn.