Robin Haase

Doe mee met wijzijntennis.nl: een initiatief van Robin Haase

Robin Haase is vanuit zijn passie voor tennis -samen met een clubje tennisfanaten- gestart met het vrijwilligersinitiatief wijzijntennis.nl. Wijzijntennis.nl daagt mensen uit naar een vereniging te gaan om daar een balletje te slaan. Want dit is het moment om aan Nederland te laten zien hoe mooi de tennissport is. Bovendien is tennis bij uitstek corona-proof. Haase roept de Nederlandse tennisgemeenschap op hierin haar verantwoordelijkheid te pakken. Bijvoorbeeld door faciliteiten beschikbaar te stellen en het organiseren van sportieve activiteiten. Voor tennissers en (nog) niet-tennissers. Wijzijntennis.nl is een zelfstandig collectief, dat andere initiatieven en organisaties in de tennisgemeenschap -zoals de KNLTB- ondersteunt en aanvult.

Haase: "Ik houd van tennis en ik heb er ook enorm veel aan te danken. Natuurlijk beleef ik veel plezier aan het uitdagende, soms zenuwslopende, maar altijd leuke spelletje zelf. Maar tennis gaat voor mij veel verder: de gezelligheid en saamhorigheid op de club, een gezond lijf en de steun van de Nederlandse tennisgemeenschap, die ik altijd gevoeld heb. Dat gun ik anderen ook. Daarom heb ik, ook als ambassadeur van de KNLTB, altijd al mijn steentje bijgedragen en ben ik nu heel gemotiveerd om van mijn initiatief Balletje slaan? een succes te maken. Voor meer leden voor de verenigingen en voor het tennis in het algemeen. Maar vooral voor al die (nieuwe) tennissers die straks een balletje gaan slaan. Want jong of oud, starter of gevorderd, een beetje roestig of topfit: in tennis kan iedereen zichzelf zijn. Dus vind ik het geweldig als je meedoet! Begin jij met serveren?"

Een campagne: Balletje slaan?

Van 4 t/m 19 juni wordt er een landelijke promotiecampagne opgezet die tennisverenigingen verbindt aan potentiële nieuwe tennissers. Voor mensen die juist nu van die bank af willen, altijd al eens een balletje hebben willen slaan, tennis weer willen oppakken of die in deze rare tijd hun eigen sport niet kunnen beoefenen. Clubs -en hun leden- die aan Balletje slaan? deelnemen, nodigen deze groep uit samen de baan op te gaan. Geheel vrijblijvend.

Het balletje ligt aan jouw kant: schrijf je nu in!

Vind jij het ook leuk nieuwe mensen welkom te heten op je club? En heb jij vrijwilligers, die klaar staan om een balletje te slaan met je gasten? Schrijf je dan als vereniging vóór 3 juni hier in. Vervolgens ontvang je alle praktische informatie voor je deelname.

Wijzijntennis.nl organiseert:

- een landelijk platform voor inschrijvingen
- de verdeling van de inschrijvingen over deelnemende verenigingen
- een landelijke reclamecampagne via social media en pers
- de inzet van veel toptennissers en prominenten tijdens de campagne
- een kant-en-klaar communicatiepakket voor jouw social media en mailings naar leden